Κουζίνα και Υλικά
Ποιος είπε ότι η gourmet κουζίνα πρέπει να "στριμώχνεται" ως όρος σε πανάκριβα restaurant με αστέρια michelin και να αφορά τους λίγους;
Εμείς έχουμε αντίθετη άποψη και θεωρούμε ότι η gourmet κουζίνα δεν περιορίζεται στους τοίχους ενός εστιατορίου, ούτε απευθύνεται σε εκλεκτικούς ουρανίσκους.
Αφορά όλους όσοι θέλουν να γεύονται εκλεκτά υλικά, σωστά μαγειρεμένα, από έναν έμπειρο chef. Αγγίζει όλους όσοι έχουν βαρεθεί το τυποποιημένο και "βαρετό" delivery και αναζητούν την ποιότητα του καλομαγειρεμένου φαγητού.
Και σε αυτό επενδύουμε! Επιλέγουμε φρέσκα υλικά είτε πρόκειται για λαχανικά είτε για κρέας ή ψάρι και στη συνέχεια τα συνδυάζουμε και τα μαγειρεύουμε με την προσοχή στη λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Η σωστή χημεία των υλικών και η μελετημένη τεχνική μαγειρέματος αποτελεί τη βασική φιλοσοφία της "υψηλής γαστρονομίας" ή gourmet κουζίνας, ώστε οι τροφές να αποδώσουν το μέγιστο των θρεπτικών συστατικών τους.
Με τον απλούστερο τρόπο η υψηλή και θρεπτική κουζίνα φτάνει στο χώρο σας, στην εργασία ή στο σπίτι σας, για να γευτείτε υλικά μαγειρεμένα και συνδυασμένα με τον πιο υγιεινό τρόπο.