Η αγάπη για την εστίαση, το καλό φαγητό και τα αγνά υλικά μας οδήγησαν, πριν από 26 χρόνια, στη δημιουργία της εταιρείας μας, με βασικό αντικείμενο την τροφοδοσία επιχειρήσεων.  Η παρουσία μας στο χώρο επιβραβεύτηκε με τις δεκάδες συνεργασίες που αναπτύξαμε, τις εκδηλώσεις που διοργανώσαμε και την αναγνωρισιμότητα που εισπράξαμε. 

Η συνέχεια δόθηκε σ΄ένα διαφορετικό πεδίο, αυτό της παράδοσης, καθώς πειραματιστήκαμε με υλικά συνυφασμένα με την ελληνική γη. Εκτιμώντας ότι το μέλλον βρίσκεται στα παραδοσιακά προϊόντα δημιουργήσαμε τη σειρά Mr Jam, από προϊόντα φτιαγμένα με εξαιρετικά υλικά και ειδικά σχεδιασμένα για τη διεθνή αγορά. Η εξέλιξη του γευστικού χάρτη και η ανάγκη για νέες διατροφικές δοκιμασίες, μας οδήγησε στην απόφαση να προωθήσουμε gourmet και vegan γεύσεις για το κοινό που αναζητά μια άλλη ποιότητα στην υγεία και τη ζωή του.

Έτσι το 2017 η εταιρεία εξαγοράστηκε από την freshfoods, βάζοντας "πλώρη" για νέα γευστική λιμάνια με συνοδοιπόρους, ελπίζουμε, όλους εσάς που μας έχετε τιμήσει με την επιλογή σας, όλα αυτά τα χρόνια.